Hvem er vi?

Om Plakato

Hej – Jeg hedder Martin, og jeg er stifter af plakato.dk

Plakato er dansk iværksætteri – en drøm om at gøre det selv og skabe glæde hos dem der handler. En drøm der startede i det små tilbage i 2017, familiefar til 2 (nu 3) og en drøm om at vise børnene, at hvis man vil det, kan man det. At man skal gå efter sine drømme, og man skal ikke lade sig slå ud af lidt modgang. For modgang det kommer i mange aspekter af livet. Specielt hvis man vil være selvstændig.

Ananas i egen juice

Jeg ledte i mange år efter ideen til mit iværksætter-eventyr. Jeg har altid haft en passion for det tekniske. Hjemmeside-design, photoshop, illustrator osv. Jeg elsker at lære nye måder at gøre tingene på, og jeg elsker at knække nødden og tillære mig nye færdigheder. Jeg brænder for det jeg laver, og det betyder også at hver en lille detalje omkring plakato skal være perfekt, ellers er jeg ikke selv tilfreds. Derfor har jeg også selv designet plakato, jeg står selv for produktudvælgelsen og sørger selv for at alle ordre bliver håndteret efter bedste evne. Og skal der være lidt ananas i egen juice, synes jeg resultatet er røv lækkert.

Det betyder også at jeg har lagt en dyd i at give en god oplevelse på hjemmesiden, og at slutproduktet er noget jeg 100% står inden for. Kvalitet frem for kvantitet. Det betyder også at der kan ske fejl og mangler, og jeg hører rigtig gerne fra dig så vi kan få det bragt i orden. Alt ris og ros er kærkomment.

Nøje udvalgte

Samarbejdespartnere

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartner når det kommer til print, rammer, forsendelse og hosting. Og derfor ved vi at slutproduktet der lander hos vores kunder også er i orden. Det bakker vi op med en kundeservice i topklasse. Der kan ske fejl, og skulle der være det mindste med din ordre, så skriv eller ring, og vi sørger for at det bliver bragt i orden. Alle print foretages på Canon printere – det har vi valgt pga. deres gode farvegengivelse og holdbarhed. Papiret der printes på er FSC godkendt og for hver 10. plakat vi sælger plantes der et træ i samarbejde med www.growingtrees.dk. Det er vores måde at give tilbage til naturen, og tage del i reduktion af CO2. Vi printer selv de fleste plakater, mens de store plakater bliver printet hos vores samarbejder der printer og sender dagligt. Så vi bestræber os på at have alle ordre sendt inden for 1-2 hverdage fra bestilling.

Vi har valgt at forbrugeren selv kan vælge hvordan de vil betale for deres ordre, og hvem der skal levere pakken. Vi vil ikke låse leverancen fast til én betalingsløsning, eller én distributør, da der kan være langt imellem udleveringssteder for nogen. Du kan derfor betale med de gængse kreditkort, mobilepay, viabill og anyday split. Vi leverer pakker med DAO, GLS, Bring og PostNord. Og skulle uheldet være ude, og en pakke mistes eller beskadiges, så sørger vi for der kommer et nyt produkt afsted til dig, mens vi tager slåskampen med distributøren.

logo dankort
logo visa
logo mastercard
logo mobilepay
logo anyday
logo viabill
logo gls
logo dao
logo bring
logo postnord
logo growing trees
Når du handler hos os, er du med til at

Støtte dansk iværksætteri

Hos plakato har vi en målsætning om at vi skal levere samme eller højere kvalitet end vores kollegaer i branchen. For vi vægter kvalitet over kvantitet og det kommer vores kunder til gode. 

Ved at handle hos plakato støtter du ikke bare en lille iværksætter, nej du hjælper også med at realisere en drengedrøm for en familiefar.

signature martin
Kontakt os

Nogen spørgsmål?

Tøv ikke med at skrive!